Conamer Holland is onderdeel van 12Pack BV en JH-Techniek BV.

Vragen? Bel: +31 (0)344-749520

Uet

UET is een zeer innovatieve Duitse fabrikant van Kartonneermachines, welke haar machines steeds weer aanpast  aan de meest actuele marktvraag van haar klanten. Ook de door UET gepatenteerde traploosverstelbare  formaatster “Stella” is op basis van actuele marktwensen tot standgekomen en biedt vandaag de dag nog  steeds de meest efficiënte manier om met hoge flexibiliteit een vouwkarton te vormen.

UET produceert hoogstaande rondloop monobloc kartonneermachines van semi-automatisch tot volautomatisch van 10 tot max. ca. 50 st/min. De UET machines zijn 

uitstekend geschikt voor handmatige toevoer van producten, maar kunnen ook worden ingezet voor volautomatische toepassingen met een custom geautomatiseerd toevoersysteem. 

Met inmiddels honderden geïnstalleerde machines wereldwijd beschikken de UET engineers over een enorm grote ervaring en know-how in het bereik van de pharmaceutische, cosmetische en levensmiddelenindustrie.

Compact 4
  1. kartoniermaschine.jpg

Compact 4

Compact 4 / kartonneermachine

Hoog flexibele kartonneermachine door de unieke gepatenteerde Formaatster type Stella 8. 

De Compact 4 kartonneermachine is een volautomatische karton opzet en sluitmachine voor een grootbereik aan kartonnage. Het inzetten van de producten kan op 1-3 posities handmatig geschieden. Hierdoor betreft dit een zeer hoogwaardige en flexibele toepassing.

De kartonnage kan voorzien zijn van tuck-in sluiting of lijmsluitingen of combinaties daarvan. 

Deze flexibele machine is zowel in een industriële,  cosmetische of pharmaceutische uitvoering met track-and-trace camera's leverbaar. 

Nieuw artikel

Nieuw artikel